O kompaniji AXIOM TECH

Sprovešćemo vas kroz zamršeni lavirint digitalne transformacije i zajedno sa vama odabrati tehnološko rešenje koje vam najviše odgovara.

Skoro 30 godina smo partner inženjerskim i proizvodnim kompanijama.

 

Nudimo sveobuhvatan portfolio softverskih rešenja za mašinstvo. Pomoći ćemo vam u tehničkoj pripremi proizvodnje, upravljanju podacima i proizvodnim aktivnostima, planiranju, programiranju robota i simulacijama automatskih linija. Takođe možete koristiti usluge našeg projektantskog biroa.

 

Vrhunski partner i najbolja prodajna osoba Siemens

Siemens i CGTech

Gradimo tehnološka rešenja na Siemensovoj PLM platformi. Bili smo jedina kompanija u Češkoj koja je postala platinasti partner Siemens Digital Industries Software za industrijski softver 2015. godine i jedan smo od Siemens-ovih najvažnijih partnera u oblasti softverske tehnologije u Evropi. Imamo sertifikat partnera Smart Expert Solution za NX CAD , NX CAM , Solid Edge , Tecnomatix Plant Simulation , Tecnomatix Robotics i Simcenter 3DTakođe smo ovlašćeni partner CG Tech i jedina smo kompanija u Češkoj koja isporučuje vrhunski VERICUT softver za optimizaciju i verifikaciju NC koda.

Sva navedena rešenja i sami aktivno koristimo - stoga vam možemo savetovati kako ih najbolje sprovesti u praksi.

AXIOM TECH na LinkedInuKo smo mi?

Poslujemo u celoj Češkoj i zahvaljujući tri poslovnice u Zlinu, Žďár nad Sázavou i Pilsenu, bliži smo Vama, bez obzira u kom delu se nalazite. O potrebama svojih kupaca trenutno brine tim od skoro 80 zaposlenih, od čega 80% tehničara, zajedno sa svojim ćerkama kompanijama u Srbiji i Sloveniji.

Ali mi nismo samo inženjeri sa kravatama... mi smo i pevači i muzičari, triatlonci, penjači, biciklisti i trkači, odbojkaši, među nama imamo poslastičara, entuzijastu joge i Hawaiian Ironman-a. Sve su to ljudi, tim koji će pripremiti pravo rešenje po meri za vas.

Želite li dodeliti lica imenima? Pratite naše Casual Fridays na #axijeansfriday na LinkedInu .

 

 

AXIOM TECH Stručnjaci i srcelopticiStručnjaci i dobrotvorci

Ne brinemo samo o našim kupcima, već i o zadovoljstvu zaposlenih i ugodnom životu u regijama u kojima poslujemo. Podržavamo kulturne i društveno orijentirane događaje i projekte: Jazz and Wine koncerte, Pilman triatlon, Zlín Film Festival, Zlinski zoološki vrt, domove za decu, vrtiće i manja sportska društva.

Kompaniju gradimo na tehničkom znanju od 1993. godine. Od projekta sa više ljudi, postepeno smo se transformisali u velikog, pouzdanog i stabilnog igrača na tržištu i uspostavili mnoga prestižna partnerstva. Stekli smo dragoceno iskustvo u razvoju rešenja za Roberta Boscha, Continental Barum, Donaldson, Škoda Auto i druge, između ostalih.

Pogledajte naša rešenjaproizvode i usluge za digitalizaciju .

  

Niste pronašli sve informacije koje vas zanimaju? Ne ustručavajte se da nam pišete i rado ćemo vam dati više informacija.
Želim da saznam više
Горе